• Whatsapp Vision2watch
  • LinkedIn Vision2Watch
  • Instagram Vision2Watch
  • Youtube Vision2watch
Zoeken
  • rogier89

Het laatste nieuws over HEREweHOLO! Lees hier meer!

Bijgewerkt: okt 15

Lees het artikel over HereweHolo op www.uitvaart.nl "Door middel van holografische weergave is het mogelijk om op levensgroot formaat

van top tot teen als persoon te worden getoond, op welke locatie je maar wenst. Dit zorgt ervoor dat een persoonlijke laatste boodschap door de persoon in kwestie kan worden verteld alsof hij/zij te midden van het gezelschap staat."


Deze manier van afscheid nemen kende de uitvaartbranche tot op heden nog niet en zorgt niet alleen voor een hele persoonlijke touch door de overledene maar ook voor een zeer waardevolle herinnering voor de nabestaanden. Doordat er wordt gewerkt met een verbluffend scherpe beeldkwaliteit is de weergave niet alleen levensgroot maar ook levensecht. Mimiek en non-verbale communicatie worden zo realistisch weergegeven dat het amper van real life te onderscheiden is.


Here we holo heeft de afgelopen maanden intensief gewerkt aan de ontwikkeling van deze toepassing en vanaf heden is het mogelijk om hier gebruik van te maken. Door een team van professionals worden de opnames intensief begeleid en ontstaat er een eindproduct waar je trots op kan zijn!

Label Videografen.jpg