top of page

WIE WE ZIJN

Wij zijn een team van specialisten op het gebied van innovatieve communicatie.

Ons doel is om in nauwe samenwerking met jou een memorabele herinnering achter te laten als het gaat om jouw uitvaart. Ons specialisme is om via holografische video, mensen levensecht en tot in detail weer te geven. Hoe dit er uiteindelijk uit komt te zien en wat de inhoud zal zijn van de boodschap, dat bepaal jij. Weet je nog niet precies hoe dit er uit moet komen te zien maar weet je wel dat je een bijzondere herinnering voor je nabestaanden wil achterlaten? Dan helpen wij je met alle kennis en ervaring die wij op dit gebied hebben.  

HEREweHOLO biedt veel mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzorging. Zo kun je bijvoorbeeld persoonlijk afscheid nemen op je eigen uitvaart en een levende herinnering achterlaten voor je nabestaanden. Spreken op je uitvaart is een van de mooiste manieren om afscheid te nemen van je dierbaren. De uitvaartmogelijkheden zijn eindeloos!
 
Past deze manier van afscheid nemen bij je, dan gaan we hier samen een heel mooi product van maken! Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.  
 

Heb je interesse? Dan laten we je graag zien hoe dit in zijn werk gaat. Neem contact met ons op en we bespreken samen de oneindige mogelijkheden.

NEEM CONTACT OP

Nijverheidsstraat 1 
3e Verdieping 
2288BB Rijswijk 


+31 (0)70-744 4202

+31 06-50409553Info@Vision2Watch.nlKVK 27130482
VAT 0095.50.458.B01

Mogen wij je bellen
voor een afspraak?

Klik hier om je
gegevens in te vullen!

bottom of page